056 60 73 40

Bij Kindercentrum kan je ook als vrijwilliger terecht.

Vrijwilligerswerk kan een perfecte aanvulling zijn tijdens je studententijd (vanaf 15 jaar) of na het afstuderen. Het toont aan je toekomstige werkgever een grote maatschappelijke betrokkenheid, positieve ingesteldheid en natuurlijk ook die eerste echte ervaring op de werkvloer.

Daarnaast is het ook voor gepensioneerden een uitgelezen kans om actief te blijven op een manier die en tempo dat ze zelf in handen hebben. Er zijn tal van mogelijkheden in onze kinderdagverblijven zoals deelnemen aan voorleesmomentjes, helpen bij de middagmaaltijd, een extra oogje in het zeil houden bij het buiten spelen of wanneer de begeleidsters bezig zijn met het verzorgmoment. Ook in onze buitenschoolse opvang is de vraag groot naar extra ondersteuning en zijn er tal van opportuniteiten. Vraag gerust naar meer info over de mogelijkheden binnen Kindercentrum via info@kindercentrum.be. We staan open voor een aanbod volledig op maat van jouw situatie en kunnen.

Bij Kindercentrum vzw ontvang je als vrijwilliger uiteraard een onkostenvergoeding. Via https://www.vlaanderen.be/vrijwilligerswerk kan je ook heel wat nuttige informatie terugvinden over het statuut vrijwilliger.

Vrijwilligers


Koning Albertstraat 43
8791 Waregem
info@kindercentrum.be
Tel.: 056 60 73 40
BE 0408.226.775